Sectii sportive

Comunicat de presa

                                   COMUNICAT DE PRESĂ

Titlul proiectului ”Educație, sănătate și performanță prin lupte libere în Vaslui”

           Asociaţia Judeteana de Lupte Vaslui , implementează proiectul ”Educație, sănătate și performanță prin lupte libere în Vaslui”, nr. contract 9008/21.07.2023, finanţat prin Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes local pentru anul 2023, domeniul SPORT , în perioada 21.07.2023 – 15.11.2023 .

Valoarea  totală a proiectului este de 23.990,30 lei.

Valoarea finanţării acordate de finanţator este de 21.591,27 lei.

Valoarea contribuţiei beneficiarului este 2399,03  lei.

   Activităţi principale Participarea la cantonament pregatire si participarea la Finala Campionatului Național de Lupte pe plajă U17 juniori în perioada 31 august 03 septembrie 2023 de la Costinești.

   Realizarea a celei de a 23-a editie a Memorialului Dumitru Ignat in municipiul Vaslui, judetul Vaslui in parteneriat cu, Clubul Sportiv Viitorul Vaslui, si participare cluburi nationale la o competitie de lupte libere,  pe categorii de varsta.

   Obiectivul/obiectivele   proiectului - Realizarea educaţiei prin sport şi activitate fizică pentru formarea unui stil de viaţă sănătos, a dezvoltării ca cetăţeni activi şi responsabili şi încurajarea asocierii de către tineri din mediul rural si urban cu posibilitati financiare limitate pentru  practicarea sportului şi mişcării prin lupte libere.

Pentru detalii suplimentare, persoană de contact: Beligan Neculai ,manager proiect,  telefon mobil  0741451765., fax 0235361432.;0766299105,  e-mail baboi_romeo@yahoo.com. .

Proiect cofinanţat de  Consiliul Judeţean Vaslui

Despre noi

Clubul Sportiv “VIITORUL” Vaslui, a fost infiintat in baza Hotararii C.J.E.F.S. nr.1305 din 26 octombrie 1973, a inceput sa functioneze cu avizul favorabil al sectiilor de specialitate din cadrul C.N.E.F.S., ca un club de categoria a - II- a, cu urmatoarele sectii de sport : atletism, lupte, handbal si fotbal. Odata cu infiintarea acestui club, s-au transferat de la C.J.E.F.S. Vaslui, baza materiala cu inventarul si personalul din subordine. Pe parcursul anilor s-a desprins din acest club, sectia de fotbal si sectia de handbal, astfel clubul a ramas numai cu sectiile de atletism si lupte. Dat fiind numarul redus al sectiilor sportive, comparat cu numarul sectiilor din celelalte cluburi departamentale care isi desfasoara activitatea in municipiile din tara, cluburi subordonate la MTS, potentialul de copii vigurosi din zona, cu inclinatie catre sporturile individuale de contact, s-au facut demersuri legale pe langa MTS, astfel la cele doua sectii sportive olimpice existente, au fost adaugate in 2012 inca doua, respectiv : Taekwondoo WTF- afiliata la FR TKD WTF in 2012 si Judo- afiliata la FR de Judo in 2014. In prezent C.S.”VIITORUL” Vaslui, este subordonat Ministerului Tineretului si Sportului, iar prin activitatea sa, se adreseaza tuturor categoriilor de copii si iubitori de sport din zona, care vor sa performeze in una din cele 4 sectii sportive, in care se practica urmatoarele sporturi olimpice : Atletism, Lupte Libere, Judo si Taekwondoo WTF.
Top